Värmdö

"

30 KVM LANDSBYGDSIDYLL
VÄRMDÖ

790,000kr – 830,000kr

Huset VÄRMDÖ är inspirerat av historiska trähus på svenska landsbygden. Det har ett mansardtak som gör att utsidan ser extra mysig ut och för tankarna till en trevlig stuga vid skogskanten eller nära vattnet.

Huset har gott om spröjsade fönster och på ena kortsidan öppnar fönsterdörr ut till altan. Modellen är designad främst för placering ute i naturen men huset kan lätt anpassas för de flesta miljöer med byte till passande utvändig kulör.

"

30 KVM MINIVILLA
LIDINGÖ

790,000kr – 830,000kr

LIDINGÖ-modellen har en klassisk utformning med inspiration från den tidlösa svenska lantvillan. Huset har en valmtaklösning med takfall mot husets alla fyra sidor som gör modellen unik bland klassiska Attefallshus.

Lidingö har stora spröjsade fönster och fönsterplaceringen tar naturen närmare din vardag. Husets design och arkitektur passar lika bra i äldre bostadskvarter som i nybyggda områden. Lägg därtill en flexibel planlösning med bra möbleringsmöjligheter och du märker att det är lätt att börja känna sig hemma!

Lidingö

Utö

"

30 KVM SKÄRGÅRDSIDYLL 
UTÖ

790,000kr – 830,000kr

Attefallshuset UTÖ bär i sig alla drag av välkända, traditionella svenska trähus. Modellen har den mest förekommande sadeltakslösningen och passar för dig som vill ha ett Attefallshus eller stuga i en ren klassisk stil. Huset har liggande träfasad med spröjsade fönster och taket är klätt med falsad plåt.

Arkitekturen är romantisk och passar perfekt in i lantlig eller fjällmiljö. Det stora fönsterpartiet med dörr till altan ger ett rymligt och ljust intryck. Tänk så skönt att ha dörren öppen en varm sommareftermiddag och njuta av vädret lika mycket inom- som utomhus.

"

30 KVM DESIGN OCH FUNKTION

Öland

760,000kr – 800,000kr

ÖLAND är ytterligare ett modernt och rymligt Attefallshus med pulpettak. Detta är en perfekt dimensionerad bostad där ni känner en genomtänkt balans mellan olika delar av huset och får ut mest funktion av varje kvadratmeter. Tak- och fasadlösningar ger Öland en nutida modern touch och möjliggör samtidigt att modellen enkelt smälter in i de flesta bostadsområden.

Huset kan kläs i fasad med träpaneler i naturnära behandling och passa perfekt för en funkisstuga, eller bli en fin klassisk komplementbostad med vitmålad fasad kompletterad med målade dekorativa cementfiberskivor. Ölandsmodellen har en rejäl takhöjd med över 3,5 meter till nock invändigt.

Öland

Gotland

"

30 KVM FUNKIS

GOTLAND

790,000kr – 830,000kr

GOTLAND-modellen är designad med avsikt att skapa ett funktionellt boende i modern funkis-stil. Huset har ett pulpettak, som tillåter er att maximalt utnyttja loftarealen. Fasaden kombinerar stilfullt trä- och cementfiberpaneler, en symbios som ger en känsla av att vara nära naturen samtidigt som huset enkelt kan smälta in i storstadsmiljö.

Ett självklart val om du bor i urban miljö! Stora fönsterpartier ger bra ljusinsläpp och skapar en känsla av extra utrymme. Gotland har ståhöjd på vilplanet mellan loft och trappa och ett sovloft på ca 8,5 m2. På loftet finns gott om plats för en dubbelsäng i valfri riktning, samt extra yta för förvaring.

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech