fbpx

Vi öppnar dörren till ditt nya hem

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM

Om oss ​

Finbostad etablerades med avsikten att erbjuda enkla, smarta och miljövänliga helhetslösningar för Attefallshus. Vi säljer husmodeller i trä med egen design inspirerad av skandinaviska landskap och som följer historian och traditionerna kring svenska trähus. Oavsett om ni vill utvidga ert nuvarande hushåll med en komplementbostad eller gäststuga, göra en investering för att få intäkter från uthyrning eller skaffa en mysig sommarstuga, är Finbostad den kortaste och smidigaste vägen från idé till komplett färdigställande.

Kunskap, erfarenhet och engagemang

Vi som jobbar på Finbostad har lång erfarenhet från industritillverkning och prefabrikation av nyckelfärdiga fritidshus och träbyggnader. Precis som våra kunder är vi måna om att minska omfattningen av arbeten och arbetsmiljörisker på byggplatsen samt minimera volymen av onödigt avfall, eftersom detta inte bara gynnar slutpris utan även miljön. Komplett industritillverkning av husen utesluter dåliga väderförhållanden under produktionsfasen, ger en hög och jämn kvalitet, samt minimerar risker för byggfel. 

Det är enkelt för er som kund att beställa, eftersom vi tar ansvaret för hela processen: från bygglovsdokumentation och projektering till leverans av nyckelfärdigt Attefallshus. Våra hus produceras i fabrik under noggrann kvalitetskontroll i enlighet med gällande krav från Boverkets byggregler (BBR). Vårt huvudkontor ligger Stockholm där vi alltid finns tillgängliga för frågor, både före och efter signering av leveranskontraktet. Våra ingenjörer besitter alla nödvändiga byggkompetenser och vi är redo att bistå våra kunder med planering, rådgivning vid val av husmodellen, bygganmälan, husbyggnation, markarbeten samt installation och driftsättning.

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM

Högsta kvalitet till rätt pris

Finbostads koncept bygger på total optimering av försäljnings-, projekterings- och byggprocesser. Detta ger oss möjligheten att erbjuda en av marknadens mest prisvärda Attefallshus. Välplanerade husmodeller i tre olika bestämda prisklasser ger ett sortiment där alla kan hitta en lösning som passar den egna tomten och omgivningen, samt ger önskad funktion och standard. Samtidigt möjliggör detta koncept en snabb och kostnadseffektiv processhantering i alla etapper av projektet, vilket i sin tur innebär att ni som kund får ert Attefallshus snabbt och till ett rimligt pris.

Vår önskan är att varje kund ska känna sig trygg, vare sig ni beställer ert hus genom e-mail eller på plats hos vårt försäljningskontor. Vi vet själva hur tröttsamt det är med oväntade utgifter och pålägg, särskilt när det gäller husbyggen, så vi har sett till att vår prissättning är tydlig hela vägen: bifogade specifikationer ger en fullständig översikt av vad som ingår i färdiga huset och vilka tjänster ni får inom ramarna för ert kontrakt. Vi erbjuder fasta priser för ett nyckelfärdigt Attefallshus med leverans och garanterar att inga dolda kostnader för Attefallshuset tillkommer. Välkomna att kontakta oss idag och låt oss hjälpa er bygga ut till er fulla potential!

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech