fbpx

FINBOSTAD

Rådgivning och extra tjänster

Utöver att erbjuda nyckelfärdiga Attefallshus, vill vi på Finbostad vara en tillgång för dig som kund genom hela processen. Det kan vara förvirrande med ansökningar, att hitta rätt entreprenörer och att välja ett hus som ska bestå så länge – samtidigt som det ska uppfylla just dina behov. Med all vår erfarenhet har vi möjlighet att anamma ett helhetstänk och göra det komplicerade lättare så att du kan fokusera på det roliga.  Kom till oss och se hur vi kan vara ett stöd för dig genom hela processen.

 

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
Rådgivning vid val av husmodell

Osäker på vilket Attefallshus som bäst passar just din tomt? Dra nytta av hur väl vi känner våra husmodeller genom att skicka oss planritningen på din tomt, så kommer vi gärna med lämpliga förslag. Genom att titta på information angående utseendet av din nuvarande bostad och bostadsområde kan vi hjälpa dig resonera kring de olika modellerna och välja den som passar dig bäst.

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
Hjälp med Bygganmälan

Vid signering av leveranskontraktet får du ritningar från oss som är nödvändiga för din bygganmälan. Du kan själv göra bygganmälan men om du vill slippa krånglet finns vi självklart till hands för att hjälpa till. Beställ hela tjänsten genom Finbostad.

Val av markentreprenör, el- och VVS-entreprenörer

I vår primära affärsverksamhet ingår projektering, byggande och administration kring leverans av det nyckelfärdiga Attefallshuset. Samtidigt vill vi att du ska få en bekväm och problemfri resa hela vägen till ditt drömhus. Därför erbjuder Finbostad hjälp med kringliggande planering och genomförande av markarbeten samt driftsättande av huset efter installation. Du är välkommen att skicka en ansökan så hjälper vi dig att komma i kontakt med våra regionala samarbetspartners för att hitta en passande och kostnadseffektiv lösning.

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2023, Webbutveckling Laith Tech