Vi är inget skalbolag

Vi arbetar inte med fasader och klimatskal. Vill du att ditt Attefallshus ska stå kvar minst lika länge som villan på samma tomt? Då har du kommit rätt.

Vi är inget skalbolag

Vi arbetar inte med fasader och klimatskal. Vill du att ditt Attefallshus ska stå kvar minst lika länge som villan på samma tomt? Då har du kommit rätt.

01

FINBOSTAD

Vad kostar ett

Attefallshus?

Vi på Finbostad arbetar inte med fasader och så kallade klimatskal. Hos oss får du istället ett helt nyckelfärdigt Attefallshus anpassat för permanentboende helt enligt Boverkets byggregler.

Vi vet att det finns andra där ute som kan sälja husdelar billigare och för vissa köpare fungerar det helt okej att pussla ihop och försöka hitta billigare delar och lösningar. Men små kostnader och oförutsedda utgifter läggs på hög. Till slut blir ofta kostnaden högre än man tänkt sig och huset blir sällan något beständigt som står kvar länge.

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
interiör vitt attefallshus med trägolv
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM

Varför välja

Finbostad?

Det vi ville när vi startade Finbostad, var att erbjuda Attefallshus av hög kvalitet där det är tydligt för dig som köpare vad du får för pengarna och vad priset till slut blir. Vi såg det som viktigt att det inte tillkommer oväntade tillägg och där huset heller inte faller ihop vid första vindpust. Vi ville finnas som bollplank, rådgivare och partner igenom hela processen, för ett Attefallshus vi kan stå för – ett Attefallshus som står kvar.

Antingen det handlar om extra boyta, nytt kontor eller en rymlig gästbostad kan du hos Finbostad därför räkna med ett Attefallshus av högsta kvalitet. Allt är på plats: komplett kök, badrum, tvättpelare, varmvattenberedare, garderob och mer därtill. När vårt arbete är färdigt är ni redo för inflyttning.

Titta närmare på våra olika modeller och se vilken modell som passar bäst på din tomt. Här ser du priserna tydligt listade för olika utföranden. Priserna som framgår är helt transparenta, det enda som tillkommer är markarbetet. Här vet du att du redan från början får ett Attefallshus av högsta kvalitet, till ett pris som passar dig.

02

FINBOSTAD

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech