fbpx

Aktuella kampanjer

Sommarens bästa erbjudande – du får 25.000 kr att spendera!

Fixa lyxig inredning i Attefallshuset så är sommarens besök räddade

Just nu när du beställer ett Attefallshus från Finbostad får du presentkort till ett värde av 25.000 kr hos MIO möbler. Så nu kan du inte bara göra stort av smått med ett Attefallshus – du kan även göra det riktigt snyggt. Det enda som krävs är att du lägger in en beställning på ett av våra Attefallshus innan 31/12 2022 så får du presentkortet efter slutbesiktning. Så enkelt är det! 

Vill du ha mysig belysning för bäst stämning inne? Utemöbler för att njuta av varma sommarkvällar? En bäddsoffa för att få plats med ännu fler nära och kära? Ett Attefallshus bär på oändliga möjligheter – och med vårens kanonerbjudande från Finbostad blir de ännu fler. Vi hjälper dig från första funderingarna tills du står med nyckeln i hand. Välkommen att kontakta oss  för vägledning i husvalet eller kika på våra husmodeller för att inspireras. Beställ idag så är sommaren lyckad redan från start. 

LÅT DIG INSPIRERAS AV VÅRA HUSMODELLER

Bildspelsrubrik
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klicka här

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech