fbpx

PROCESSBESKRIVNING

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
rött attefallshus med altan för att hyra ut attefallshus frånfinbostad
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM

Beställning ​

Äntligen har ni bestämt er! Efter att ha funderat och drömt och tittat på Attefallshusens planritningar och bilder har ni till slut bestämt vilket hus som känns som ert. Nu är det enkelt att skicka en beställning och påbörja processen. Klicka BESTÄLL på den utvalda modellen och prisklassen och fyll i nödvändiga kontaktuppgifter. Det går även bra att skicka din beställning till [email protected] eller ringa oss så kan vi fixa en skriftlig bekräftelse för att sätta igång processen.

Kontrakt

Vi färdigställer ett kontrakt för leveransen som innehåller en komplett specifikation av huset och tidplan för leverans. När kontraktet signerats betalar du en reservationsavgift på 5% av kontraktet som krediteras från sista leveransfakturan.

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM

Bygganmälan

Efter signering av kontraktet får du färdiga arkitektritningar som kommer att ligga till grund för din bygganmälan till kommunen. Processen för att få svar kan ta upp till två veckor. Ibland kan det hända att kommunens handläggare har tilläggande frågor – rådgör gärna med oss innan så ser vi till att du är väl förberedd för dessa.

Utredning för markarbeten

Under tiden för bygganmälan behöver kompetent utförare eller markentreprenör anlitas. Det krävs en preliminärutredning av tomten och området för att kartlägga omfattning av nödvändiga arbeten, tillgång till platsen med kran samt detaljerna för påkoppling av huset till vatten, avlopp och el. Självklart hjälper vi dig med kontakter om du behöver det.

 

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM

Byggprocessen på plats och i fabrik

När du har fått godkännande från kommunen påbörjar Finbostad produktionen av ditt Attefallshus. Produktionen tar bara 8 veckor så nu går det fort! Innan produktionen påbörjas betalar du ett förskott på 45% av kontraktspriset. Parallellt med husproduktion gör markentreprenören klart grunden och utför förberedelser för påkoppling av ditt hus till vatten, avlopp och el.

Transport av huset

När huset är färdigproducerat i fabriken paketeras det och lastas på ett lastbilssläp med eventuella tillkommande konstruktioner som altan och takrännor. Beroende på var din tomt ligger tar transporten cirka tre dagar. Innan huset lämnar fabriken erläggs 40% av kontraktsbeloppet.

KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM

Installation och driftsättning

När huset anländer till dig lyfter vi det med kran till den förberedda platsen. Sedan kopplas huset till vatten, avlopp och el. Funktionsprovning och driftsättning genomförs. Samtidigt installeras avvattningssystem och eventuell altankonstruktion. Nu kan slutbesiktningen påbörjas. Hela monteringsprocessen tar inte mer än en dag.

Efter slutbesiktningen erläggs återstående 10% av kontraktet och nycklarna till Attefallshuset är dina.   

Välkommen till ditt nya HEM!

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech