fbpx

Finbostad står emot prishöjning i byggbranschen

Finbostad står emot prishöjning i byggbranschen

Året 2020 var tufft på många vis och nu när vi går mot ljusare tider är det många i Sverige som vill återvända till projekt som lagts på is. Detta märks inte minst i byggbranschen, som nu kommit igång i full fart. 

Priset på byggmaterial har ökat kraftigt

Ett stort hinder sitter dock i vägen för byggprojekt och utökade boytor: priset på byggmaterial har ökat kraftigt från tidigare år. Främst handlar det om råvarupriser och trävaror, men även handel på den globala marknaden, brist på trävaror och hamstring av material ligger bakom. Generellt har priset på byggmaterial ökat med 30%, vilket innebär att prisnivån för konsumenten ser helt annorlunda ut. För många kunder innebär det att tidigare offerter inte längre gäller, när byggfirmor och varuhandeln för vidare ökade kostnader till sina kunder. 

Finbostads priser är oförändrade

För oss på Finbostad har vår målsättning och vår inställning alltid varit att du som kund ska veta vad du får för pengarna. Med vår tydliga prissättning vet du alltid vad ditt Attefallshus kommer kosta och att det blir precis som du vill ha det. Därför har det också varit viktigt för oss att våra kunder inte ska behöva lida av denna extrema prishöjning inom byggbranschen. 

Våra priser på Attefallshus är oförändrade år 2021 jämfört med år 2020. Detta innebär att du får samma väldesignade, användbara Attefallshus av hög kvalitet för samma pris som innan, trots den oroliga globala marknaden. Vår byggprocess är lika smidig och genomtänkt som tidigare och vi finns som alltid här för rådgivning från första steget tills nycklarna är i din hand och vidare. 

Är du sugen på ett Attefallshus? Ta en titt på våra modeller eller kontakta oss idag med dina frågor. Låt oss göra 2021 till året då du äntligen gör stort av smått, med ett Attefallshus från Finbostad. 

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech