fbpx

Nyckelfärdiga Attefallshus i Stockholm För Varje Behov

Nyckelfärdiga Attefallshus
Om du funderar på att bygga en komplementbostad, gäststuga eller sommarstuga så hjälper Finbostad dig med allt från planering och rådgivning till markarbeten och installation. Med sina omfattande kompetenser kring industritillverkning och prefabrikation av trähus levererar Finbostad hög standard snabbt och utan dolda kostnader.

Välj mellan de olika husmodellerna och skräddarsy sedan ditt unika Attefallshus utefter just dina behov och visioner. Sedan mars 2020 så kan dessa prefabricerade husen ritas upp till hela 30 kvadratmeter för att sedan inredas precis som en vanlig permanentbostad. Gör det mesta av utrymmet på din tomt, oavsett om det handlar om ett nyckelfärdigt Attefallshus med loft som ska användas som en gäststuga eller för potentiella hyresgäster. 

 

“ Finbostad etablerades med avsikten att erbjuda enkla, smarta och miljövänliga helhetslösningar för Attefallshus.” (Finbostad 2020)

Med en optimerad byggprocess där miljö, noggrannhet och effektivitet ständigt står i fokus så tar det inte mer än tre veckor innan ditt Attefallshus står klart. Avtalet signeras inte förrän du har fått uppleva kvaliteten på ditt färdigställda hus med egna ögon. Vill du få hem ditt Attefallshus ännu snabbare så finns det visningsmodeller att utforska och reservera på plats. Under tiden bygganmälan och eventuella grundarbeten färdigställs står ditt hus hos Finbostad. 

“ Det är enkelt för er som kund att beställa, eftersom vi tar ansvaret för hela processen: från bygglovsdokumentation och projektering till leverans av nyckelfärdigt Attefallshus. “ (Finbostad 2020)

Alla Attefallshus hos Finbostad är industritillverkade för att säkerställa den jämna och höga kvaliteten på varje enskilt hus, oavsett funktion och standard. Alla hus kontrolleras och kvalitetssäkras enligt BBR, Boverkets byggregler. Tack vare Finbostads kontaktnät av handplockade hantverkare blir din resa mot ditt drömhus så bekymmersfri och bekväm som möjligt. Om du har några funderingar kring processen eller har svårt att välja mellan de olika husmodellerna så är du alltid välkommen in på en kopp kaffe hos Finbostad på huvudkontoret i Stockholm eller ta kontakt via deras hemsida. Där hjälper Finbostads kunniga personal dig att hitta en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning utifrån dina behov. 

“ Tveka inte att kontakta oss med både stora och små frågor. Vi finns här för dig. “ (Finbostad 2020)

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech