fbpx

Skräddarsytt Attefallshus: Finbostad levererar

Ett skräddarsytt attefallshus ger dig utrymmet som passar din unika stil

Vi på Finbostad har varsamt valt ut våra standardmodeller för attefallshus – allt från klassiska, romantiska småhus till stilrena, moderna varianter. Vi har tänkt efter angående vilken funktionalitet som kan behövas: sovloft, förvaring, öppna glasdörrar mot terrass, och mycket mer. Men hur mycket vi än tänker och designar så finns det någon som vet mycket bättre hur det perfekta attefallshuset ska se ut: du själv. 

Bestäm själv hur ditt attefallshus ska se ut 

Vad ett attefallshus ska innehålla beror så mycket på vad du ska använda det till. Vill du ha ett attefallshus med loft för att maximera ytan och se till att det finns sovplats? Är det viktigt med ljusinsläpp från stora fönster eller härligt värmegolv i badrummet för kalla morgnar? Kanske det är utsidan som är viktigast, att det smälter in i närmiljön, vare sig attefallshuset står i ett bostadsområde eller en skogsdunge vid sommarstugan. 

Allt det här vet du bäst. Det har vi lärt oss under åren vi arbetat med detta. 


Därför låter vi dina drömmar ta stor plats från allra första början. Vi kan prata igenom dina behov och önskemål för att sedan utforma ett skräddarsytt attefallshus som prickar rätt på alla punkter. Vi kan även ge råd i de fall du har en aning om vad som passar men inte vet hur det kan se ut, eller om du inte är säker på vilken som lösning som kan passa just ditt ändamål eller dina förutsättningar. 

Vad kan ingå i ett skräddarsytt attefallshus?

Precis så gick det till när vi levererade vårt senaste attefallshus i strax utanför Stockholm. Här pratade vi med kunden innan beställningen för att förstå vilka detaljer som var viktiga för dem och hur de kunde integreras i utformningen av huset. I vissa fall är det lämpligast att utgå från en av våra husmodeller och göra tillägg, men i det här fallet slutade det med att vi byggde hela huset från scratch, precis enligt deras önskemål. 

För att ge dig en insikt om hur det kan se ut berättar vi gärna lite mer om den här kundens hus som exempel på vad som kan ingå i ett skräddarsytt attefallhus: 

vitt badrum med dusch och tvättmaskin, litet fönster
KÖPA ATTEFALLSHUS STOCKHOLM
  • Falsade plåttak och putsad fasad Här var det viktigt för kunden att attefallshuset matchade storhuset på tomten. Genom falsade plåttak, putsad fasad, och en modern, stram design på huset blev det en sömlös övergång mellan husen och en tilltalande helhetsbild. 
  • Loftvåning För den här kunden var det viktigt med ett loft, så att de kunde få ett ordentligt sovutrymme utan att förlora kvadratmeter på markplan. Vi såg till att det fanns gott om eluttag och snygga sänglampor. Fastmonterad trappa till loftet blir stabilare och säkrare utan att behöva ge avkall på snygg design. 
  • Värmegolv i badrummet Ett måste för kalla morgnar! Lätt att justera efter behov och en garanti för lyxig mysfaktor. 
  • Spotlights med dimmer Vi har tidigare talat om hur belysning är A och O i ett hem – och särskilt i ett mindre utrymme. Med dimmers har man bättre kontroll över belysningen och kan anpassa stämningen efter behov.  
  • Parkett Slitstarkt, hållbart, ekonomiskt, den här kunden tänkte på sikt. 
  • Skafferi/öppen garderob under trappan Här tänkte vi till hur vi kunde skapa mer utrymme för förvaring utan att ge avkall på yta. Genom att bygga öppen förvaring under trappan som ändå redan tar upp den ytan kunde vi göra det mesta av utrymmet. Utrymmet går enkelt att anpassa både till skafferi, garderob, eller som helt annan förvaring. 
insidan av ett attefallshus med loft, trätrappor till loft, köksvrå, och solig uteplats utanför fönstret

Vill du också få ditt drömhus genom ett skräddarsytt attefallshus? 

Det här är bara några exempel på vad du som husbyggare kan få i ditt nya attefallshus. Kanske du vill tänka mer på ytterbelysning eller altan runt huset? Kanske det är inbyggda vitvaror som är viktigast för dig? Oavsett vad du är ute efter kan du snacka med oss på Finbostad. Vi har lång erfarenhet inom bygg och attefallshus och kan ge dig goda råd kring vilka möjligheter som finns. Dessutom vill vi alltid att du ska få precis vad du är ute efter, så vi gör allt vi kan för att se till att det blir just så. Hör av dig till oss så löser vi det!

Ps. Du hittar fler inspirerande attefallhus och senaste nytt på vår Instagram och Facebook!

ANLEDNINGAR ATT VÄLJA FINBOSTAD

  • Högsta kvalitet till rätt pris

  • Tydliga priser

  • Kunskap, erfarenhet, engagemang

  • Miljövänligt byggande

Följ oss

© FINBOSTAD 2020, Webbutveckling Laith Tech